Zarobljeništvo 47 epizoda

Eda je saznala i prvom prilikom napala Hiru. Orhun je stigao na vrijeme i uzeo situaciju pod kontrolu. Pa šta će se desiti u narednim epizodama? Kakva će biti sankcija Afife protiv Hire? Orhun će zaštititi Hiru! Orhun je doveo Hiru kući, koju je okrivio za sestrinu smrt, i oženio je njome kako bi je spriječio da pobjegne.

Stalno implicira da je ovaj brak namjera da izbjegne kidnapovanje Hire. Nekako je zatvorio Hiru u kuću. Hira, s druge strane, kaže da joj nije bila namjera da pobjegne, već da je gorjela od krivice. Orhun je svaki dan satjeran u ćošak.

Dok je bježala od majke, upala je u nevolje poput Ede. Orhun je, tražeći Edina usta, dobio uvjeravanje od njega. Međutim, Edini su se usta već suzila pred ovim informacijama. Čim je otkrila ovaj zločin, poslala je Hiru i počela da sanja o braku sa Orhunom.

Ima nešto što Eda ne zna, a to je da može sebi pucati u stopalo jednim pogrešnim potezom. Eda je odlučila da sve što je saznala ispriča Afife, koja je posebno tlači. Ali da bi bio strateški, mora biti oprezna.