Zarobljeništvo

Zarobljeništvo 45 epizoda

Hirini postupci, žrtve, pa čak i zanemarivanje njenog života za Orhunovu porodicu nisu uspjeli! Kada je Orhun shvatio da vjeruje u Hiru, bio je zapanjen. U žurbi je shvatio da nije trebao da je uhvati. Orhun se plašio uticaja Hire!

Bili smo sretni što je Hira na trenutak disala. Ali Orhun je došao i pokvario ovu prekrasnu scenu. Sa ovom iznenadnom promjenom Orhuna, Hira je ponovo počela kriviti sebe. Više puta ju je pitao da li je pogriješila.

Eda je, s druge strane, depresivna u Orhunovoj i Hirinoj sobi dok su njih dvoje u Šilu. Otišla je do toga da je pocijepala fotografije para. Hoće li Edu zaustaviti Afife, Nurša ili Hira? Po našem mišljenju, Edu će zaustaviti njena majka Perihan.

U obračunu Orhuna i Hire shvatili smo da neko ide prema dvojcu. Orhun nije mogao da je prati jer je ponovo poludio od svog besa. Štaviše, ovaj put je govorio o Hirinim krvavim rukama.

Orhun nije mogao držati jezik u harmoniji dok je igrao igrice da odvrati svoju majku! Dakle, hoće li ih ovaj put uhvatiti Afife? Ili su se dvije zmije u vili približile tragu koji su tražili?