Zarobljeništvo

Zarobljeništvo 42 epizoda

Pitanje je da li je Hira već zaljubljena u Orhuna? Da li je svjesna toga? Hira i dalje izgleda zbunjeno svaki put kada je Orhun blag prema njoj pa ne zna da li se Orhun ponovo pretvara. Jer da nije zaljubljena u njega, ne bi ga spasila od smrti.

Sve ovo vrijeme Haluk joj je govorio da želi da ubije ogra. Samo je rekla da ga ne povrijedim. Uvijek je stavljala njegov život iznad svog. To je ljubav, briga i strah da će mu se nešto dogoditi. Mislim da ga voli, ali ne znam, nije to shvatila jer ona, kao robinja cijeli život, ne zna ili ne zna šta je ljubav i kako se manifestuje.

Izgleda da će biti dosta zabune i nesporazuma između njih dvoje u vezi njihove ljubavi dok to neko zaista ne prizna ali vidjet ćemo! Ono što je očigledno je da Hira u Orhunu vidi ono što drugi ne vide i zato i on ostaje uz njega.Kenan opet shvati da Meryem krije nesto od njega. Dok ga Hira opisuje Nursah kao jednu dobru, divnu i osjećajnu osobu, Orhun se pita da li je zaista Hira nevina po pitanju njegove sestre?

Nurshe i Hira su kao sestre, ova veza im je jako dobra. Neko nam je promijenio Orhuna, njegova transformacija je iznenadila čak i Hiru.Orhun i Hira odlaze u Šile, u kucu koja je najdraza Orhunu i kaze da joj zeli pokazati to mjesto. Vodi je za ruku i dovodi pred kuću.