Zarobljeništvo

Zarobljeništvo 112 epizoda

Hira je oslobođena ropstva. Odbacila je svoje okove i vratila se slobodi. Afife pak pokušava izbrisati čak i tragove Hire iz vile. Tako je ljuta na ovu djevojku. Ali ovo su tvoji bolji dani, Afife! Loši momci odmah slijede Hiru.

Orhun ne ostavlja Hiru samu kada je sama i bespomoćna. Neprestano praćenje. Ponaša se kao heroj i spašava Hiru. Orhun se ponudi da Hiru opet odvede kući, ali Hira je ljuta na njega. Iako je znala istinu, njeno skrivanje stvaralo joj je upitnike u umu.

Zbog toga odbija Orhunovu ponudu i uspravlja se. Jedino mjesto gdje je Hira mogla otići u Istanbulu bilo je pored Meryem. To se dogodilo. Hira se našla pored Meryem. Bio je to barem dobar korak za Hiru da dođe do svoje braće i sestara i ponovno se ujedini sa svojim susjedstvom.

Meryem i Kenan razgovarat će o neizgovorenom o prošlosti, a neodgovorena pitanja će pronaći odgovore. No, je li to dovoljan razlog da se Meryem i Kenan okupe? Ne, jer je Kenan dugo čekao i donio novu odluku i obećao Velikoj.

Kenan se, čini se, neće tako lako povući od svoje riječi. Meryem također ne može izaći iz svoje ljušture. Stiče se dojam da se Meryem tu treba malo potruditi.