Zarobljeništvo

Zarobljeništvo 10 epizoda

Napokon kada sve shvati sta mu je majka ucinila, Orhan odlazi, odlazi oženiti Hiru da povrijedi svoju majku. Ali sviđa mi se što Orhan nameće karakter kada se suoči sa svojom majkom pošto je loša i mnogo je povrijedila svoju djecu vjerujući da im je otac mrtav i potiskujući svoja osjećanja i iznad svega ne prekoračujući svoje granice visokog društva.

Niko ovdje sada nije sretan..Orhun je izgubio oca, ali ovaj put zauvijek. Merijem se vratila kući, ali pakao je tamo čekao. Nemoćna majka, nasilni otac. Ona bez posla, odbačena od ljudi oko nje. Pored nje je dijete traumatizovano dva života. I Kenan, njena jedina ljubav.

Ali, ne može da joj oprosti ono što je uradio. Kojim putem Meryem da ide sada? Hira kao i uvijek pokorna. Njena sudbina je uvijek u nečijim rukama. Sada Orhun želi da je oženi ali samo da kazni svoju majku..Ali Hira zna šta znači biti njegova žena, te odlučila je da napusti kucu. Ali gdje moze da ode? Ona takođe nema novca, ali je pobjegla.

Hoće li je Orhun pronaći? Ili možda nekako upozna Merjem? Kemala? Možda starca, Orhuna i Kenanov đavo, pronalazi je.. Takođe se pitam šta ako Orhunov otac nije rekao istinu svom sinu? Šta ako mu Afife kaže pravu istinu? Naravno, to ne opravdava njenu laž, ali…Vidjet ćemo.