Zarobljeništvo

Zarobljeništvo 1 epizoda

Potpuno nova avantura počinje na ekranima Kanala 7. Dvoboj osvete i ljubavi sprema se za susret sa publikom novom serijom Kanala 7, Esaret. Nnjihove vodeće uloge; Zarobljeništvo, koje će podijeliti slavni glumci Cenk Torun i Mahassine Merabet, koji plijene pažnju svojom ljepotom stiže da zaključa gledaoce Kanala 7 na ekran.

S jedne strane, Orhun, koji gori od arogancije i osvete, sa druge strane, Hira, spremna da preuzme ulogu koja joj je dodijeljena. Orhun, nasljednik porodice Demirhanli, i Hira, koja je cijeli život živjela u ropstvu, a ljubav Hire, umiješana osvetom, ostavljat će nas bez daha.

Serija privlači pažnju svojom drugačijom pričom. Vila Demirhanlı potresena je gorkim vijestima. Vođa porodice, sestra bliznakinja moćnog Orhuna Demirhanlija, postaje žrtva strašnog ubistva u Africi, gdje je otišao na dužnost.

Suočen s gorkom istinom u Africi, gdje je otišao po svoju sestru, Orhun odlučuje kazniti ubice. Pokušavajući da nastavi život sa ognjem osvete u srcu, Orhun se vraća iz Afrike sa zapaljenom vatrom u sebi i robinjom Hirom pored sebe.

Od sada svijet više neće biti isti kao prije, niti Orhun Demirhanlı. Dok sudbina vuče pustinjske vjetrove u Istanbul; Ponosnik i žrtva su sada na istom putu i jednom kada je ‘ropstvo’ počelo.

Priča o Orhunu, koji želi da osveti sestru, i Hiri, koja je zatočenik njegove savjesti, bit će na Kanalu 7 svakog radnog dana u 19 časova, počev od 21. novembra.