Zabranjena strast epizoda 1

Nakon smrti supruge Isabel, bogataš Arijel Pijemonte povukao se iz društva i potpuno se posvetio djeci, prelijepoj kćerki Nini i sinu Santijagu, a ne može da zamisli život ni bez nestašnog nećaka – Bruna i dadilje Deniz, koja se brinula o njegovoj djeci nakon suprugine smrti. Iako je bio siguran da nijedna žena neće moći da ga navede da ponovo osjeti ljubav, sve se mijenja kada upozna znatno mlađu Bjanku. Očaran njenom ljepotom i ponašanjem, prosi je i ona pristaje, uprkos žustrom negodovanju okoline. Međutim, zanosna Blanka sudbonosno “da” ne izgovara iz ljubavi.

Odrasla je uz proračunatu i manipulativnu majku Flaviju, koja ne preza ni od čega da bi se domogla novca. Bjanka ju je godinama ranije zatekla u krevetu sa ljubavnikom i smatra je krivom za smrt svog oca. Zbog toga želi da joj se osveti, a kada sazna da Flavija planira da zavede Arijela, odlučuje da joj ga preotme. Brak između starog milionera i mlade zavodnice pokrenut će lavinu strasti i prevara. U Arijelovu porodičnu kuću doseljava se njegov voljeni Bruno, koji pada na koljena pred zavodljivom strinom, a ona prema njemu osjeća nesavladivu strast.

Arijel ni ne sluti da su se njegova draga supruga i Bruno koga voli kao sina upustili u zabranjenu romansu. Ali kada ih Flavija otkrije učinit će sve da natjera Bruna da se oženi drugom ženom i tako uništi kćerki priliku za sreću sa muškarcem koga voli…