Zabranjena Jabuka 131 epizoda

Iako je Çağatay iznenađen Enderovom ponudom, odbija da sklopi dogovor sa bilo kim. Svako na svoj način pokušava doći do Ekina, sina Samija, koji je ključno ime za svakoga. Bez obzira šta Kumru radi, ona ne može spriječiti Doğana i Yıldıza da se zbliže. Jildiz i Dogan dolaze na večeru sa Ender.

Ender se smješka iako ima ponovo svoj plan. Čak i da se Ender nije odmah osvetila, ako je shvatila zašto se Yildiz udala za Dogana, čemu onda dalje spletke? Riječi Ender, koja je za stolom sa Doganom i Yıldızom, “Želim da vas upoznam sa ljubavlju svog života danas” dovode Jildiz i Dogana do velike znatiželje.

Kada je Çağatay došao do stola je rekao “I ljubav mog života i moja vjerenica” i pokazao prsten na svom prstu, šokiralo je i Dogana i Yildiz. Ostali su bez riječi.

Çağatay je rekao: „Lijepo je, zar ne? Sada ćemo se družiti kao par.” Yildiz je bila iznenađena kroz šta je prolazila. Šta će sada Yildiz poduzeti ali i Dogan? Hoće li samo ostati gluhi na sve ovo ili će ipak i oni nastaviti sa svojom osvetom?