Voli samo mene

Voli samo mene 10 epizoda

Omeru Nail, Ajsemin otac daje Ajsem. Omer govori majci kako mu treba da vjeruje i da je vrijeme da shvate da je voli.U Akčabaatu teku pripreme za Ajšeminu i Omerovu vjeridbu. Seda, Omer i Ajšem jedu kod Sede u kuci i dolazi buket ruza na njihovu adresu, ali Seda ne želi reci od koga su ruze.

Seda nakon sto vidi Omerovu i Ajšeminu zaista, iskrenu ljubav biva jako ljubomorna. Nakon Rehinog dolaska u Akčaabat, Nail odlučuje da umjesto vjeridbe odmah obavi vjenčanje. Omer se usprotivio ocu i odbio da ga posluša.

Dok teku pripreme, u Akčaabat dolaze Rejhan, Fahrije i Haluk, ali i Seda koja je sada odlučila priznati svoja osjećanja Omeru. Omer je odlučan, ali ni Reha nema namjeru odustati.Omer i Ajsem se spremaju za prosidbu, Ajsem se sredjuje. Ajsemin otac i Reha se svadjaju.

Nakon što su od Rejhan i Fahrije saznali da je Omer u Akčaabatu, te da se spremaju za prosidbu, Indži i Nezih javljaju njegovim roditeljima. Reha je ljut i šalje Neziha da ga dovede. Indži se zbližava sa Nilaj, nakon čega je ona upoznaje sa Keremom. Omer je odlučan da dokaže koliko voli Ajšem i Nail mu konačno daje priliku te isprosi Ajsem.

Dosao je dan Ajseminog i Omerovog vjnecanja, te se Ajsem sredila i u vjencanici se oprasta od oca. Dok cekaju mladozenju, Ajsem se zabrinula sto nema Omera na dan njegovog vjencanja, a dolazi Seda koja kaze da je Omera odveo njegov otac u Istanbul te salje poruku Ajsem Omerov otac u ime Omera kao da ne bi napravili gresku nece se vjencati i vjencanja nece biti te da mu oprosti..