Tri sestre 36 epizoda

Dok Ručhan misli da je svojom igrom izborila veliku pobjedu protiv Turkan, s druge strane potresena je opasnim iznenađenjem koje je čeka. Osim toga, Turkan se suprotstavlja Ručhaninim igrama i daje joj doznaja da neće biti poražena. Dolazak Fatihove kćerke iz Njemačke stvara s jedne strane tugu, a s druge radost.

Uprkos nemilosrdnoj bolesti, mlada je djevojka unijela radost u kuću, zahvaljujući kojoj se okupila cijela obitelj Kalender. Međutim, Donušino inzistiranje da bude donor uvijek dovodi Nesrin i Sadika do prepiranja. S jedne strane su njihove kćeri, a s druge nevina, mlada djevojka. Sada im slijedi najveća bitka sa savješću.

Turkan pokušava prekinuti svoje partnerstvo sa Sevilaj bez da naruši odnos sa Somerom, ali Somer je odlučan saznati tko je Mustafina majka. Poklon koji Fatihova kći donosi iz Njemačke za Donuš, neočekivano, poput pomba spremna da razori sve. Najnoviji plan Ručhan, koja je obećala da će poraziti Türkan, ponovno će suočiti s Turkan i Somerom, ali ovaj put njihva veza će biti kušnji većoj negoli su se nadali.