Ta djevojka

Ta djevojka 5 epizoda

Zeynep, koja je pobjegla sa zaruka, priznaje da su ljubavnici pred novinarima tijekom organizacije kojoj je prisustvovao i Ozan, što izaziva veliku pomutnju. Dok promjene u Zeynepinom životu počinju utjecati na njezinu obitelj, Kadir i Zeynep nađu se usred potpuno drugačije avanture.

Ozan, s druge strane, traži istinu o tome tko je Kadir, kojeg pronalazi u najkritičnijem trenutku svog života. Zeynep, koja je ovim potezom pala u ruke Sitareu, spalila je mostove i Sitare je spremna učiniti što god poželi. I Sitare daje gas. Počinje ružičasta ljubavna priča Zeynep i Ozana.

Međutim, ono što se dogodilo Hakkijevom intervencijom prenosi ljubavnu priču s društvenih mreža na treću stranicu. Ono što se dogodilo dolazi u dimenziju koju ni Sitare ne može izračunati. Događaji koji rastu poput lavine imaju neočekivane rezultate i za Zeynep i za Ozana i njihove porodice.

Što će biti Zeynepina velika ispovijest? Koja je velika promjena na frontu Zeynep i Ozan? Je li Kadir ili netko drugi povrijedio Ozana?