Slijep sam -Neraskidivo 1 epizoda sa prevodom

Naz doktorica pedijatrije odlazi u Italiju na sastanak. Zahvaljujući Ajhanu koga će spasiti, upoznat će moćnog, odvažnog i nemilosrdnog biznismena Ali Nejata. Nejat je jedan poslovan i mocan biznismen koji ima itekako mnogo novca. Ali Nejatova najveća strast su automobili. Ta strast će ga sukobiti sa drugim ljubiteljem automobila Umutom. Nejat je imao jedan los dan kada je zbog svog hobija brze voznje napravio udes. Nejat na svojoj zabavi zahvaljuje svima sto su prisutni. Naz je na konferenciji i drzi govor. Kan, mali djecak je nestasan svojoj majci jer ne zeli jesti kaze kako Esma ne pravi ukusna jela. Naz je prosla dobro na konferenciji.

Nakon sto Ajhan i Nejat sjednu na kafu iznenada Ajhanu pozli i u tom prolazi Naz koja mu i pomogne. Kanova majka se ne osjeca dobro stalno ima vrtoglavice. Ajhan se zahvaljuje Naz. Naz dolazi u bolnicu a Kan treba doktoru i boji se te mu Naz pomaze. Kanovoj majci Didem ponovo pozli u bolnici. Nejat dolazi kuci i svi sjede za sofrom. Didem ide doktorici na kontrolu i saznaje da je bolesna. Osim sto ce ga upoznati Naz ce mu otici i na rodjendansku zabavu. Njih dvoje će se sukobiti na još mnogo planova, kao na primjer na Ali Nejatovom rođendanu. Ibrahim je vozac Nejatov. Tarik, Nejatov otac se protivi odlasku Nejata.

Fejza Nejatova sestra nije nimalo dobro. Didem nazove jednom oca ali ne moze da kaze nista. Odlucuje se da ode do njihove kuce i da ga ponovo nazove ali ovaj put ga nazove i gleda u njega dok mu kaze Halo oce. Otac se uplasi i prekida razgovor. Didem place dok je Kan pita zasto place. Didem je uporna i odlazi do oceve kuce prateci ga i kaze da je Kan njegov unuk i da zna da se ljute na nju ali da maleni nije nista kriv. Otac je uporan u tome da ih je ona osramotila te da se gubi skupa sa sinom. Didem kaze ocu da umire, da nema jos koji dan zivota da ima tesku bolest ali otac joj ne vjeruje, misli da koristi bolest kako bi dobila njihov oprost.

Didem odlazi i do Nejata da mu kaze da je ona osoba s kojom je spavao ostala trudna te da imaju sina. Kaze mu i to da umire i da nema gdje drugo sina da ostavi. Nejat se prisjeca dana kada mu je Didem rekla da je trudna i da je on od nje trazio da abortira ali ona nije to uradila.Didem odlucuje da sto vise trenutaka provede sa Kanom. Stavlja mu na racun pare koje joj je dao Nejat da izvrsi abortus.

Didem spakuje Kanove stvari i ostavlja Kana u Nejatovom autu i kaze mu da ne izlazi iz tog auta ni ukom slucaju te odlazi na Nejatovu zabavu. Didem prisustvovat će tom rođendanu, koji je važan za cijelo društvo kako bi Ali Nejatu podarila nezaboravan poklon. Didem mu dolazi na zabavu sa poklonom koji niko nije ocekivao. Pistoljem. Prilazi mu govoreci mu da je i ona dosla sa poklonom, poklon da je Kan njegov sin te mu donosi autic od Kana a pistolj prisloni sebi na grudi i puca….Sta ce biti, da li se ubila njemu pred ocima?