Brusko

Serija Brusko sa prevodom

Brusko – Uvod u seriju !
„ Brusko“ predstvalja romantičnu ali i strastvenu ljubavnu priču. Ahil je mladić sa Kipra koji se zaljubljuje u Melinu, devojku sa Krita.Iako su njih dvoje jedno u drugom pronašli sreću, njihovu ljubav ne odobravaju njihove porodice I čine sve da bi ih razdvojili. Ahil i Melina moraće da se bore protiv svih, pa čak i protiv kulturnih razlika.
Zaplet počinje u jednom baru u Atini gde prelepa Melina proslavlja devojačko veče pred udaju za svog dugogodišnjeg mladića sa Krita, Sifisa. U istom baru se sasvim slučajno nalazi I Ahil, 30-godišnji mladić koji se opušta u društvu brata i drugova sa fakulteta.Ahil nudi 25-ogodišnjoj Melini „Brusko“ vino I od tog trena njoih dvoje gube glavu jedno za drugim.

1 epizoda. U jednom baru u Atini, u društvu prijateljica, Melina proslavlja svoje devojačko veče. Za dva dana će se udati za svoju veliku ljubav Sifisa Janakakisa. U isto vreme, u istom baru, je i mladi Ahil Mateu. Vino Brusco će između ovo dvoje mladih ljudi probuditi strast.
Iako to nisu očekivali, Ahil i Melina se sreću na Kipru. Tada Ahil poželi ponovo da osvoji devojku koju je upoznao u Atini. Jedne noći njih dvoje se slučajno nađu u vrtu porodice Mateu, i prisete se trenutaka provedenih zajedno. Tajanstvena žena iz Sifisove prošlosti otkriva da je Dijamantis razlog zbog kojeg se ona odlučila vratiti u Sifisov život. Sifis vidi Melininu sliku na Ahilovom telefonu. U njemu se javlja ljubomora igomila pitanja