Šerbet od brusnice

Šerbet od brusnice 66 epizoda

U završnoj epizodi 2. sezone Šerbet od brusnice: Nilay dijeli istinu koju je naučila s Pembe, okreće Pembein svijet naglavačke. Iako želi razgovarati s Görkemom i okončati situaciju, a da niko za to ne čuje, Görkem to ne želi i ide u kontranapad. Pink je bespomoćna i tužna. Izoštrili su ga i Ömer i Görkem.

Kıvılcım i Ömer daju Sönmezu putovanje brodom kao poklon da mu podignu moral, jer je veoma uznemiren zbog incidenta prevare. Nursema, koja želi uzvratiti Rüzgarovom gestu nakon Kıvılcımove zabave, poziva ga na izlet brodom. Njih dvoje provode sretan dan sami. Rüzgar odlučuje zaprositi Nursemu.

Doğin i Girayev odnos je sada dobro napredovao, a Doğa je krenula s tokom. Uveče kada Ömer i Kıvılcım dolaze u porodicu Abdullah na večeru, svi su napeti i mala iskra se pretvara u veliku vatru.Dok se cijela porodica svađa i prepire, Fatih i Gorkem su na balkonu.

Porodica čuje da je neko pao sa balkona, svi pomisle da je Fatih taj koji se bacio ali kada dođu na mjesto nesreće, shvate da je Gorkem ta koja je pala sa balkona, a Fatih izbezumljen gleda sa balkona. Dakle, glavno pitanje je sada da li je Fatih gurnuo Gorkem, ili se sama bacila?