Šerbet od brusnice

Šerbet od brusnice 55 epizoda

Prvo što Abdullah učini kada sazna da je Alev trudna je da je posjeti. Međutim, Alev je odlučna i neće promijeniti svoju odluku. Iako Abdullah traži pomoć od Sönmeza po ovom pitanju, Sönmez ne odgovara pozitivno. Abdullah također nailazi na sjajne reakcije svoje djece po pitanju trudnoće.

Fatih, koji čeka priliku da nasamo razgovara s Görkemom, slijedi Jusufa i dobiva priliku koju želi. Görkem i Fatih susreću se sljedeći dan i imaju vrlo zabavan dan te odluče da se ne mogu odvojiti jedno od drugog. Zaštitar koji radi na kanalu dolazi u Kıvılcım i traži pomoć za rođaka. Kıvılcım i Rüzgar poduzimaju akciju kako bi riješili problem.

Nilay je prisiljena priznati Mustafi da je zamijenila zlato i izgubila novac. Primijetivši Çimenovo stagniranje, Doğa ga stišće. Çimen plače i ispriča problem Gökhana svojoj sestri. Zajedno odluče ispričati Gökhanovoj ženi što se dogodilo. Provedba ovih odluka učinit će događaje mnogo većim i proizvesti nevjerojatne rezultate.Kivilcim šiša Çimen. Kıvılcım kaze kako se stara Kivilcim vratila.