Šerbet od brusnice

Šerbet od brusnice 27 epizoda

Saznavši da je Fatih vara, Doğa odlučuje otići dokazujući izdaju kako bi dobila skrbništvo nad djecom koja će se roditi. Tako će se neko vrijeme praviti da ništa nije čuo. Alev će joj u tom pogledu biti najveći pomagač i jedini pouzdanik.

Tamni oblaci su se razišli nad zajednicom Ömera i Kıvılcım, a dvoje ljubavnika počelo je živjeti svoju ljubav u svojim srcima. Vijest da je Nilayeva beba dječak i zdrava preplavi cijelu porodicu Ünal. Fatih je bio ljut što njegova sestra Nursema izlazi sa svojim zaručnikom.

Fatih, koji žali zbog noći koju je proživio s Aylin, ne može se zaštititi da ga ona ne prevari. Fatih će početi sve više zapinjati. Iako je porodica Ünal nasilno odobrila zajednicu Nurseme i Umuta, ovaj put će problem doći od Umutove porodice.

Umut će doći sa Sönmezom tražiti Nursemu. Omer, koji pronađe Kayhanovo prljavo rublje i ukloni ga iz svoje okoline, s velikim će šokom shvatiti da on nije lak zalogaj, jer se tajna njegova života otkriva. Nursemai će biti teško s Umutom.

Mislim da mu otac nije oprostio izdaju kada Fatiha ugleda sa drugom zenom. Ali oni su muškarci i Fatih uvijek nađe savršen izgovor za sve. Ono sto nismo sigurno mislili, da će nakon samo nekoliko dana Fatih ponovo prevariti Dogu.Sta ce Doga sada uciniti?