Šerbet od brusnice

Šerbet od brusnice 26 epizoda

Greška koju je Fatih napravio podlegavši ​​trenutnoj slabosti je preteča velikih događaja. Iako se Fatih jako kaje zbog onoga što je uradio, ne može se zaštititi da ne nasjedne na Aylin trik. Ömer, koji ne popusti pred Kayhanovim ucjenama, naći će način da ga ukloni iz svog okruženja.

Nilayina igra, koja pokušava prevariti Pembe namještanjem igre sa svojim bratom İhsanom da pronađe novac za prevarante, bit će razotkrivena, a Pembe će spasiti svoju nevjestu iz ruku prevaranta.

Imajući problema u poslovnom i privatnom životu, Kıvılcım će prvo razgovarati s Abdullahom da popravi svoju vezu s Ömerom, a zatim će poslušati savjet od Aleva i napraviti veliko iznenađenje za muškarca kojeg voli.

Saznavši da je razvedena, Nursema će pristati da se sastane sa Umutom, a dvoje ljubavnika će se ponovo spojiti mesecima kasnije. Iako se Abdullah i Pembe ne protive ovoj uniji, oni će otvoreno reći da nisu ljubazni prema ovoj zajednici.

Kako posljednji potez Aylin, koja nema namjeru odustati od Fatiha, dovodi Fatiha i Doğu jedno protiv drugog, Doğa će se naći na početku nepovratnog puta. Pitam se šta će Pembe uraditi kada sazna da njen ‘voljeni sin’ na kojeg je jako slaba vara svoju trudnu ženu..