San

San 10 epizoda

U finalnoj epizodi serije San sve se polahko privodi rjesenju. Iako Jildiz, Alaz, Elif i Bulut sjede i slave svoje prijateljstvo, vijest da su se Jildiz i Alaz vjerili, šokira i Elif i Bulut. Elif sumnja u to da je Jildiz zaista zeljela to vec shvata da ju je Alaz sigurno nagovorio na to.

Elif se poslije nalazi sa Jildiz i pita je da li je svjesna sta cini, ali Jildiz joj ljutito kaze da samo zeli biti sretna i da ce im to dokazati. Alaz odlazi da kupi prsten za Jildiz i odmah odlazi do Buluta te mu ga pokazuje pitajuci ga sta misli hoce li joj se svidjeti.

Nakon toga kada Bulut shvati sta je sve bilo odlucuje se da ode popricati sa Alazom i da mu isprica sta je uradio sa Elif. Koga su kidnapovali? Ko dolazi do Bulutove majke i priznaje da je Alaz njegov sin?Alaz i Bulut se sastaju i Alaz uperi pistolj u Buluta.Siri je ubijen ali i Alaz kojeg Bulutovi prijatelji spase u zadnji cas da ne ubije Buluta Alaz. Bulutu dolazi njegova Elif i njih dvoje sretni odlaze da se voze motorom. Napokon sami, sretni i skupa. Kraj serije.