Organizacija 2 epizoda

Zehra stoji na raspolaganju timu i naređuje im šta će uraditi kada je Serdar u pitanju. Gospodin Mete će se sastati sa Zehrom, čika Hakijem, Pinar i Halkijem, koje je izabrao u timu. Obavijestiće ih da bi svi koji ih poznaju, kao i njihove porodice, trebalo da ih znaju “mrtve” i poziva ih da razmisle i vide da li su spremni za ovo.

Dok Mete obavještava njihove porodice o nesreći, u istom trenutku članovi tima kojima je zabranjen bilo kakav kontakt sa porodicama razmišljaju kako će ta odluka uticati na njih. Serdar, šokiran izdajom svoje voljene, razmišlja o tome kako je upao u ovu zamku. Ova situacija ga odvlači na saslušanje kod obavještajne službe.

Serdar koji izlazi nakon saslušanja po naredbi gospodina Metea, nastavlja svoju vezu sa Džeren. Tim prati Džeren 24 sata dnevno. Informacije koje Serdar treba dobiti od Džeren dovest će ga u težak položaj. Bit će prisiljen birati između kontrole bijesa i zadatka.

Sada i Serdar postaje dio onih koji su “umrli” prije nego što su zapravo umrli. Dok tim radi na pronalaženju traga Paskalu koji planira napad. Serdar dolazi u tajno sjedište kako bi se sastao sa članovima tima. Kad Mete kaže timu da je od sada i Serdar sa njima, Zehra počinje biti ona koja se najviše protivi tome.

Kada dobiju informaciju da Paskal bježi u inostranstvo, tim se počinje pripremati za svoju prvu operaciju.Tim koji daje obećanje da će osvetiti za krvoproliće mladih inžinjera zarobit će Paskala.Jako su odlučni da razotkriti tamnu strukturu onih koji stoje iza njega.

U ovom trenutku svi ostali shvataju da su najbolji na svom polju i ako slijede ovaj put, povratka više neće biti. Nakon što shvate da je Serdar namjerno uvukao djevojku u igru, Zehra ga počinje ispitivati u vezi nje. Pita ga da li mu je djevojka govorila pri povratku, koliko joj je nedostajao? Serdara i Zehru očekuje nemio događaj pri povratku, gdje će doživjeti saobraćajnu nesreću.