Organizacija 1 epizoda

Teşkilat – Organizacija je nova turska serija čija je premijera zakazana za nedjelju, 7. mart na turskom kanalu TRT1 u 18:00 sati. Serdar je specijalista, koji je u Njemačkoj kada je imao 10 godina skoro umro zbog nacističkog napada. Nakon toga su ga doveli u sirotište gdje je počeo odrastati uz nadzor gospodina Metea.

On je pazio na njega stalno.Šef čitavog odreda, harizmatični Serdar, odrastao je od djetinjstva kao pravi obavještajac. Postao je majstor za ručne borbe i naoružanja. Zehra je pametna, smirena i lijepa djevojka. Ona je jako inteligentna i odgovorna je za logistiku u timu.

Čak i u najžešćim situacijama, Zehra zna kako ostati smirena i pronaći izlaz iz te situacije. Mete je tvorac i menadzer cijelog tima. Veoma je pametan. On je mentor svima. Spreman je na sve zbog svoje zemlje. Pažnju privlači svojim karakterom, inteligencijom i sposobnošću donošenja strateških odluka.

Dzeren je djevojka u koju je Serdar zaljubljen. Lijepa je i privlačna. Ona zarađuje za svoj život u kuhinji, praveći specijalitete poput francuskih sosova. Čika Haki je stari vuk cijelog tima.Kroz svoje dugogodišnje iskustvo čita ljude poput priče.Pravi je profesionalac u špijuniranju ljudi.