Nemoguća ljubav 164 epizoda

Azize je totalno poludjela. Izlazi iz konaka i svima lupa na vrata govoreći da sada neće ostati ništa da se uzia ili vraća. Cijeli komšiluk pozove i kaže da idu na trg. Tamo dovodi Rejhan i pred svima kaže da je ona, Azize dovela Rejhan na taj trg, bacila je dok je bila u vjenčanici.

Nije joj bilo žao nje, nimalo. Rejhan i Miran je gledaju i plaču. Miran kroz suze govori Azize da je zaista volio. Azize, roneći suze govori da se mnogo kaje. Ali, zabole je Miranove riječi kada joj kaže da ono što je uzela od njega, ne može da mu vrati. Tada Azize uzima pištolj i govori Miranu da je ovaj svijet mali za njih oboje i sebi ga prisloni na glavu.

Gonul prilazi Azize pokušavajući joj uzeti pištolj, dok joj svi govore da ne čini takvu glupost. Tada, dok su Rejhan, Miran, Gonul i Azize jedni uz druge, metak opali. Ali, koga je upucao? S druge strane Jaren se također želi ubiti. Ali Harun je upucan umjesto nje.

Najvažniji dio, najzanimljiviji je taj kada Miran oslovljava Dilšah majkom. Ali sa suzama u očima jer se čuo pucanj i Dilšah je uzdahnula. Da li je to Fusun, koja je uzela pištolj u ruke, pucala u Dilšah? Hoće li Dilšah preživjeti?