Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi 2 epizoda

Druga osoba 2 epizoda

Lejla odlazi iz bolnice u pratnji Kenana, zahvaljuje mu se što joj je spasio život. Nastavlja potragu za ubicom i dolazi do svog oca kako bi saznala istinu u vezi slike koju je pronašla.

Kada ne sazna ništa od oca, ona odlazi dok on ostaje uznemiren. Njen brat Tahir se vraća i Lejla i on nisu u najboljim odnosima.

Sa druge strane, Kenanov otac je zabrinut i strahuje da se Dogan vratio. Dogan je sa majstorom i prisjeća se požara kada je bio mali dječak i njegove ljubavi Zejnep koju nije spasio. Sada se sveti svima koji su učestvovali u tom požaru.

Kenanu stiže pismo od ubice, a kasnije i fotografija novog otetog čovjeka koga je njegova druga ličnost Dogan oteo. On javlja Lejli koja mu zabrani da prenese to u vijestima. Njegova šefica se protivi tome.

Lejla i Kenan večeraju i upoznaju se bolje. Međutim, njenom ocu koji se kaje zbog svog djela iz prošlosti i sada strahuje za sadašnjost, pozli i ima srčani udar. Kenan je prati do bolnice i prisustvuje porodičnoj svađi između Lejle i brata.

Lejla posjeti oca i odlazi, Kenan joj pravi društvo. Kada se rastanu, Dogan se pojavljuje. Odlazi sa majstorom do otetog čovjeka i zapali ga. Ima napad panike, a policija preko adrese mejla stiže tu. Dogan je na vrijeme pobjegao.

Kenan dobija video žrtve kako gori i odbija da prenosi na vijestima. Ali Dogan preuzme tijelo i on pročita vijest.Lejla dolazi bijesna i napadne ga što je to uradio. On je poljubi.