Moja braća

Moja braća 62 epizoda

Dok su braća Eren ponovno otvorila svoj dom teti Sevgi; Afra također odluči napraviti plan kako usrećiti svoju majku. Dok se i dalje događaju važni događaji na frontu Nebahata i Ahmeta, Doruk, Asiye i Oğulcan tajno surađuju s Ömerom.

Nebahatova nova odluka protiv Suzan uzrokuje novi početak za Suzan i Akifa. Dok Omer traži odgovor na pitanje koje ga zbunjuje, Asiye dovodi pred težak izbor. Dok Omer traži odgovore na pitanja koja ga zbunjuju, Asije razmišlja o Omeru i odlučuje što je ispravno.

Suzan je doslovno lagala Ömeru. Omer će se još više naljutiti na Suzan kad čuje da mu je lagala.Usljeđuje šok kada Emel vozeći biciklo izađe na cestu dok je automobil ispred nje. Hoce li Emel udariti auto? Dok se porodica Eren smije Šengulinim zezancijama, Emel udari auto.

Aybike, koja je saznala što je Afra učinila Şengül, nije mogla podnijeti Afrino ružno pričanje o Şengül i povukla je Afru za kosu. Hoće li Sarp i njegovi prijatelji ići u zatvor? Kada će se Doruk i Berk pomiriti?Omer pronalazi udarenu Emel. Da li je vec mrtva?