Moja braća

Moja braća 59 epizoda

“Novčanik nam je prazan, ali su nam srca puna novca!” Povratkom porodice Yılmaz u vilu, braća Eren, čiji su snovi ponovno srušeni, vraćaju se svojim starim siromašnim životima i to slomljeniog srca.Omer sjedi na podu i plače pitajuci se zasto im se to desava.

Asye ga tjesi kako se ne bi Emel uplasila. Dok Akif nastavlja tražiti nekoga ko bi mu bio partner; Upis Sarpa i Yasmin na Ataman College donosi nove napetosti. Na uzbudljivom turniru koji se održava u školi velika je konkurencija među djecom.

Naljutivši se na braću Eren od prvog dana, Ahmet u potezu protiv Ömera nađe neočekivanu osobu ispred sebe.Ahmet govori svom sinu da ode do Berka i da ga namami kako bi ga udario da poslije svali krivicu na Omera sto i ucine u prisustvu profesora te Omera dovode do problema.

Ali u pravom trenu dolazi Sevgi koja kaze da nikad nece dozvoliti da Omera posalju iz te skole. Svi su u šoku kada je ugledaju.Otac je bijesan na Tolgu jer mu je nestao novac iz kase. Tolga se sjecajuci da je Lejla uzela sigurno novac kaze da je novac uzeo on.

Tada otac gurne Tolgu i razbije staklo te Tolga pada na tlo bez svijesti. Lejla prisustvuje tom činu.Ahmet razgovara sa majkom i Sevgi mu jasno da do znanja da ih sve voli ali Omera ne smije dirati jer je on,Omer njegov sin.