Moja braća

Moja braća 58 epizoda

“Valjda krademo materijalno dok sanjamo jer se stalno uništava!” Saznavši istinu o očevoj smrti, Berk se distancira od Doruka i njegov bijes prema njemu raste iz dana u dan. Dok pomoć Asiye, koja ne zna što učiniti nakon izlaska iz vile, dolazi s neočekivanog mjesta, Orhan, koji saznaje da je Şengül trudna, upada u veliku dilemu.

Orhan se pita zasto je ona toliko krila od svih? Dok Akif traži posljednju pomoć od Ömera da dovrši nedovršene građevinske radove, iznenadni događaj na koledžu Ataman pretvara se u žestoku utrku.

Oni koji iznenada pokucaju na vrata vile upoznaju braću Eren sa šokantnom istinom. Ko je to dosao kod njih i zasto?Madzid zbog scene sa novim vlasnikom kuce u kojoj zive braca Eren, napusta posao koji je zamalo sklopio sa Akifom koji se slucajno nasao u njihovoj kuci.

Covjek koji je dosao u kucu Eren je sin od Sevgi, Ahmet. On kaze da je ta kuca zapravo njegova i da je oni moraju napustiti.Omer, skupa sa svojim sestrama je u šoku kada to cuje. Akif kaze omeru da im je rekao da ne mogu vjerovati Sevgi. Odlaze i pakuju kofere jer ih je Ahmet isjerao.