Moja braća

Moja braća 39 epizoda

Dok je Asiye u kolima hitne pomoći, Ömer okrivljuje Tolgu za ono što se dogodilo i kreće na njega. Dok Akif daje sve od sebe da osramoti Suzan, Ömer i Oğulcan nailaze na neočekivanog gosta. Kada Emir, Dora i Özge dođu u školu i Emir pita da li smo spremni za revanš, očekujemo da će trio Berk, Kaan i Doruk biti iza Ömera i Oğulcana.

Akifovo pravo lice polako izlazi na vidjelo. Tolga će ozdraviti, Džemile će se vratiti.Ovo će biti dobra lekcija za Tolgu.Doruk, koji nije mogao podnijeti zbližavanje Kaana sa ovom Asiye, izvini se Asiye i oni će se pomiriti. Şengül se ničega ne sjeća ali sjeća se da je Akif ubica.

Dnevni red djece je izbor predstavnika škole koji će se održati na koledžu Ataman. Odlučan da pobijedi na izborima, Doruk se iznenađujuće kladi sa Asiye; Prednja strana kandidata će dati sve od sebe da pobijedi na izborima. Dok je Orhan u očaju kako da plati svoj dug kamataru; Dolazak naredbi u školu sije sjeme novih tenzija. Veliki je šok za sve kada se Şengül prisjeti nekih događaja iz prošlosti.