Moja braća

Moja braća 37 epizoda

U seriji koja je izgubila Kadira i Melisu, počelo je ljubavno putovanje Doruka i Asiye. Doruk i Asiye, koji su umorni od stvarnih losih događaja i iskustava govore koliko je efikasno voljeti i vjerovati jedno u drugo. Dok je Oğulcan suočen sa strahom od hapšenja, cijela njegova porodica daje sve od sebe da ga podrži. Oğulcanova situacija je naišla na veliku reakciju roditelja škole.

Akif i Ayla iznenađujuće sarađuju protiv Suzan. Kako su veze između Asiye i Doruka napete, Orhan svim silama traži načine da unajmi dobrog advokata za Oğulcana. Ilknurova neočekivana ponuda šokira Šengüla. Osjećajući se krivim zbog Emelove povrede, İlknur i Burhan pokušavaju podržati braću Eren; Novi dah koji Resul donosi u školu okuplja cijeli razred kao dva odvojena tima u uzbudljivom takmičenju.

Dok je razvoj događaja na frontu Suzan i Resul natjerao Ajlu da donese novu odluku; Primivši iznenadnu pozivnicu za večeru, porodica Eren pada u zastrašujuću situaciju zbog Oğulcanovog neočekivanog poteza. Emel nestaje i svi su se daliu u potragu. Policija, ukucani, braca sestre… U šumi pronalaze Emelinu čarapicu.