Moj život 1 epizoda

Nakon što Okeš izađe iz zatvora, on sa svojom kćerkom Hayat odlazi u Istanbul kako bi ona ostvarila svoje snove. Tamo prvo idu kod njegove sestre Meral. Zatim Hayat dobije ponudu da se takmiči u modnom takmičenju Haras holdinga.

Tog dana, Okeš kada ugleda Hayat na modnoj pozornici odmah je povuče za ruku i skida sa pozornice. Yilmaz koji je to uočio, šalje ljude da je vrate. Ali je mladi talentovani advokat koji joj pomaže.

Nakon sto Hayat dobije posao kod Yilmaza jer mu se svidjela najviše od svih djevojka koje su učestvovale na takmičenju, Hayat zagrli Alija i zahvali mu se jer joj je pomogao da uđe na takmičenje.

Okešu policija oduzima auto zbog kazne koju je počinio. Yilmazov sin se protivi svemu što mu otac kaže, dok Şaheste, njegova majka ga savjetuje da bude miran.

Yilmaz govori Ahu, svojoj sekretarici da treba naći djevojku za sina da ga oženi kako bi se smirio. Na poslovnom ručku, Yilmaz nudi brak Hayat, ali ne za svog sina već za sebe. Šaheste, njegova zena koja sjedi pored njega je u šoku zbog toga što čuje.