Home / Serije / Španske serije / Moj grijeh / Moj grijeh 3 epizoda

Moj grijeh 3 epizoda

Nakon što je spomenula da želi promijeniti oporuku, Gabino baci Inés na krevet i ubrizga joj smrtonosnu injekciju nakon koje ona umre. Ubrzo Asunción nađe Inés i zaključi da je mrtva. Liječnik želi obaviti obdukciju, no Gabino ga uvjeri da to nije potrebno. Rosario želi da Lucrecia ode na ispovijed.

Lucrecia govori ocu Matíasu kako je vidjela Gabina i Justinu zajedno u hambaru. Rosario posjeti obitelj Huerta da im kaže kako ne želi da se njezina kći Lucrecia druži s njihovim sinom Juliánom. Justina je zbog toga uvrijeđena i kaže da je to sigurno zbog činjenice što Huerte ne pripadaju istom društvenom sloju kao Rosario i njezina porodica.

Rodolfo joj kaže da on i njegova obitelj nikada više neće kročiti na imanje “El Milagro”. Manuel ne shvaća zašto se više ne smije igrati s Lucrecijom, a Delfina mu objasni kako je to odlučila gđa Rosario te da će, kada Lucrecia odraste, ona zasigurno imati prijatelje koji pripadaju njezinom društvenom sloju.

Matías kaže Gabinu kako ne odobrava što on ima ljubavnicu. Gabino ne porekne da ima ljubavnicu, ali dodaje da mu ona ništa ne znači. Delfina posjeti Asunción, koja joj prizna kako se ne može oteti dojmu da je Gabino ubio Inés, jer ona nije bila baš tako bolesna da bi morala umrijeti.