Maral

Maral 17 epizoda

Neko Maral nazove i kaze da je Jigit losa osoba te da ga se kloni. Maral je naljutila Jigitova majka i on joj se izvinjava. Jigitova zena se pravo oporavlja. Efsunina sestra se nadje sa Sarpom i kaze mu kako je Jigit lo i kako je unistio zivot njenoj sestri.

Ona mu isprica kako je Jigita htjela da ostavi njena sestra i da je on udario autom jer je htio ubiti ali ona je ostala ziva i paralizovana. Sarp je sokiran saznanjem. Sarp moli Efsuninu sestru da ovo sve isprica Maral jer njemu nece vjerovati.

Efsunina sestra se nalazi sa Maral ali je prati Jigit. Efsuina sestra se uplasi kada vidi Jigita te samo uspije reci Maral da se kloni Jigita jer ce joj nauditi ali Maral misli da je Sarp poslao. Halisu kaze Sarpova majka da je Sarp njegov sin. Ali mu kaze da Sarp ne zna to.

Halis je sokiran i oci su mu zasuzile. Efsunina sestra je dosla kod nje i ona je moli da je spasi. Sarpu kaze majka da ga je lagala i da je Halis njegov otac. Saro kaze da je znao i da je zato otisao u Lunu da bi se osvetio. Halisu je tesko. Sarpova majka se onesvijesti.

Maral saznaje da je hitna krenula ka Sarpovom stanu. Jigit je oteo Maral skupa sa Efsuinom sestrom i odveo ih kod Efsun. Sarp je krenuo da trazi Maral jer je saznao da je nestala. Jigit je uperio pistolj u Sarpa. Halis da pokusa spasiti Sarpa biva upucan od strane Jigita. Halis dok umire trazi oprost od Sarpa. Maral je sokirana kada sazna da je Sarp Halisov sin. Halis umire a Sarp i Maral se napokon pomire i postaju jedini nasljednici Lune…Kraj serije