Ljubavna prica

Ljubavna prica 36 epizoda – Kraj serije

Dzejlan nakon saznanja da ce se Korkut operisati odlucuje da naredi da ga jedna osoba ubije. Jilmazu naredjuje da ubije Korkuta ali Jilmaz je taj koji ce iznenaditi odgovorom Dzenet. Selim odlazi i izvinjava se Cejlan za sve. Selim se izvinjava i Tolgi. Korkutu je tesko i zbog Umuta i zbog svega. Cejlan odlazi sa Korkutom.Njih dvoje provode prelijepu noc skupa. Dzenet dolazi do Tolge.

Dolazi Tolgina prava majka na vrata i nakon sto joj Tolga otvori vrata ona kaze da je ona njegova majka i da ne treba novac koji joj on daje i sto misli da je zbog toga dosla.Nakon toga Tolga joj zatvora vrata. Jilmaz javlja Dzenet da je pristao na njen prijedlog za Korkuta. Korkut zove Tolgu da dodje i kaze mu da zeli da pricaju kao dva brata.Korkut daje Tolgi adresu da ode na to mjesto.

Korkut i Tolga pricaju o njihovim majkama. Kroz plac pricaju o tome da Tolga nece zivjeti iako on moze i ici ce na operaciju. Korkut kaze Tolgi da ce i on zivjeti.Nakon svega kroz sta su Tolga i Korkut pricali Tolga nazove Dzenet i kaze joj da nazove Jilmazu da prestane i da ne ubije Korkuta. Korkut i Cejlan odlaze do doktora da saznaju svu proceduru vezanu za operaciju.

Gulin odlazi do Tolgine majke i udara je govoreci joj da odustane od sina.Korkut se sprema za operaciju a Jilmaz se oblaci kao doktor i odlazi do Korkutove sobe zeleci ga ubiti. Tolga sazanje svu istinu u vezi majke. Tolga oprasta majci ali i pada joj na rukama jer ga srce izdaje.Memduh nakon sto dodje do Tolge dobro ga prebije. Korkuta moli Gulin da se ne predaje.

Jilmaz je pokusao ugusiti Korkuta ali srecom Cejlan ga spasava.Korkut se oporavio od operacije. Dolazi kuci i Dzejlan ostaje trudna. Cejlan se poradja i rodi im sina. Sve se razrijesilo, Emine i Korkut su saznali da je Gulin njihova majka te je Korkut umro i Gulin je zavrsila u bolnici, ludnici te joj Emine dolazi u posjetu. Cejlan ide sa sinom na mezar Korkutov. Gulin zamislja kkao joj Korkut prilazi i da ga je zagrlila.