Ljubav vjera nada 108 epizoda

Jusufova majka je u bolnici i razgovara sa Jusufom, kaže mu da ga puno voli i kaže mu kako je razgovarala s Bade i da zna da ga Bade voli. Doktorica dolazi pregledati Jusufovu majku i zamoli Jusufa da izađe. Toprak i Hava izlaze u šetnju i Hava kaže Toprak da ju je puno poželjela i da joj je nedostajala. Hava govori Toprak da zna da je ljuta na nju što joj je lagala za Jusufa ali joj priznaje da je mnogo zaljubljena u Jusufa i da ga puno voli.

Jusuf se ide naći s Bade i dok su sjeli kako bi razgovarali Jusuf odmah pita Bade da li se želi udati za njega. Bade je iznenađena pitanjem Jusufa. Ona mu kaže da želi prvo razmisliti ali je ujedno i sretna zbog toga.

Hava sretne tetku Sultan i Sultan je pita gdje je ona bila a Hava joj kaže da se išla naći sa sestrom Toprak. Sultan kaže Havi da je Jusufova majka imala napad i da je u bolnici. Hava odmah ide u bolnicu i želi da posjeti Jusufovu majku i ulazi u njenu sobu ali nakon što Jusuf dođe i ugleda Havu u sobi kod majke izbacuje je van. Toprak dolazi da vidi Ruzgara i Jusuf joj kaže da želi spavati Ruzgar. Jusuf govori Toprak da moraju razgovarati….