Ljubav osvetnika 198 epizoda

Miran je ostao živ. Rejjan ga grli i u sebi zamišlja da mora da krie o njega nešto i sve to za njegovo dobro. Azize i Fusun se ponovo sukobljavaju. Fusun traži od Azize da joj kaže gdje joj je kćerka a Azize joj kaže da će dobiti kćerku kada ona to bude željela.

Miran govori Firatu da to nije bila nesreća tek tako, to je bila namještaljka. Miran govori da mora pronaći šofera tog kamiona. Nakon što ga pronađe traži od njega da mu kaže zašto ga je želio ubiti? Miran odlazi do Džihana i traži mu jedan razlog zbog kojeg ga odmah sad ne bi trebao ubiti?

Džihan mu hladne glave kaže da odmah ode do svoje žene i pita je šta krije od njega. Miranu krenu suze na oči.Nakon što Rejhan ugleda Azize na podu, a vidjela je da je izbola Dilšah, odmah je odvodi kako Miran nebi otkrio o čemu se radi. Rejhan spašava Azize i traži pomoć od jedne osobe da pritaji šta se desilo sa Azize.

Iako je Azize izgubia mnogo krvi, Rejhan je uspjela da je spasi. Miranu je čudo što mu se Rejhan ne javlja pa je nazove i u tom trenu se baš Azize budi i doziva Rejhan, a Miran pita Rejhan čiji je to glas.