Kraljica noci

Kraljica noci 14 epizoda

Kartal ljubio sina pred policijskom stanicom, tesko mu je. Esra nema namjeru da odustane od Kartala te pokusava da policiji dokaze da je on nevin. Kartal dok bjezi od policije zapada u poplavu sa Selin. Njegovo saznanje da mu je Aziz ubio oca ce ga dovesti do ludila. On se ovaj put zeli osvetiti Azizu s toliko bijesa da se ni on sam nemoze osloboditi strepnje. Selin ga pokusava smiriti. Ovaj put Aziza ce tesko ko moci spasiti od Kartalovih ruku. Najvise ga boli to sto mu je obitelj rastrkao njenov neprijatelj i sto mu se i dalje petlja u sve. Osman smatra kako Karatal nista nije kriv ali se ne poklapa sve kako bi i trebalo biti. Azizova porodica saznaje da je on ubio Kartalovog oca, i on je u jako lošem stanju. Aziz se čak ne može ni opravdati.
Sve o čemu je sanjao i što je stvorio, na pragu je da izgubi, a prije svega svoju porodicu. Osman misli da se oslobodio Kartala, ali ne odvija se sve baš onako kako je očekivao.
Selin, koja je konačno ponovo sa Kartalom, svodi račune sa svojim ocem. Esra više nema nade da će biti sa Kartalom. Ona odlučuje da se razvede. Oslobađa Kartala, ali uz jedan uslov, da se obračuna. Aziz, koji je zaslužan za sve njihove patnje, ukradene živote, morat će da odgovara za ono što je uradio.
Na kraju shvata, da na ovom svijetu više nema spokoja za njega.