Kraljica

Kraljica 3 epizoda

Dok gubi “savršen” život sa suprugom Atešom i kćerkom Rüyom, te veliku “ljubav” prema mužu, Deniz se suočava i sa drugim problemima u kući svog oca. Nakon čitanja pisma od oca, Deniz sa ostalim članovima porodice saznaje sve vezano za ostavštinu. Utjehu traže u osmijehu. Ovaj trio je vrlo kompatibilan kao braća i sestre.

Ali svađa između nje i sestre je neizbježna. Razlog zašto je tvoja sestra to rekla zato što je ona namjerno sa oženjenim muškarcem. Nisi jedina žena koja je prevarena, kaže joj sestra.Ateš dolazi na vikendicu gdje se nalazi i Deniz. Ona ga pita zašto je došao tu? On joj hladnokrvno kaže da je došao jer mu nedostaje.

Deniz mu ne vjeruje ni riječ. Ateš, koji neće odustati od života koji je izgradio sa svojim kćerkama Rüyom, i njegova supruga Deniz, u koju je strasno zaljubljen, spreman je učiniti sve da povrati svoju porodicu i da ne napusti Denizov život.

Ni velika ljubav Deniza i Ateša, ni prošli sukobi Deniz, Zeynep i Ali, koji su braća od istog oca, neće završiti, svaki član ove porodice, koja je došla do tačke da u životu krene od nule , pokušaće da se rekreiraju suočavajući se sa svojim korenima i sudbinama.