Jesma

Jesma 17 epizoda

Fewzi se jako obradovao kada je ugledao Youmnu u bolnici. Samir odvozi Laru na kafu. Fewzi govori Youmni da uzme sestru i ode kuci da bi i on uskoro trebao biti pušten. Youmna ne zeli kuci ali nakon očevih suza, Youmna krene. Samir savjetuje Laru sta ce da radi. Njih dvoje odlaze na kafu.

Yesma je sretna sto se Youmna vratila kuci.Sabah dolazi kod Faresa. Sabah govori Zakiji da su se Fawzi i Sawsan zaljubili uprkos braku. I da je to jedina i prava istina. Tada je Fares napadne sto tako govori i Faresova tetka je istjera.

Sabah im kaze da zna da su ljuti i da misle da laže ali ona im samo istinu kaze i da poslije ne bude nije im rekla, kada nekada istina izađe na vidjelo. Yomna se vraća kući da završi svoj slučaj.

Dima nazove svog bivšeg dečka i kaze mu da je i ona sada sa drugim muskarcem i da je Madzed voli te mu da Madzeda da mu se javi i Madzedu tesko pada to ali ipak uzima telefon i završava Diminu vezu za sva vremena.Problem nastaje kada Madzed dodje kuci kod Faresa i njih dvojica se potuku zbog onog sto je Sabah rekla.Lara je izgubila bebu.