Izdaja 30 epizoda

Nakon sto Poyraz upozna Atilu, sazna sve činjenice u vezi Neslihan i shvati da je jako pogriješio po pitanju nje. Odlazi do nje i izvinjava joj se govoreći da je zaista pogriješio. Neslihan mu kaže kako je teško boriti se sa nepovjerenjem ali ipak je uspjela. Deniz se ne odvaja od učiteljice Neslihan, toga su svjesni i Atila i Poyraz.

Poyraz upoznaje Neslihaninu djecu. Damla saznaje da Neslihan iznajmljuje kucu od Atile.Murat se maskira i odlazi do Damle dajući joj do znanja da zna kako je pokušala da mu smjesti i da ga okleveće. Damla je uplašena. Damla se sastaje sa Muratom kako bi mu dala novac ali je Atila prati sa Kadirom i ostalim ljudima te pokušavaju doći do Murata. Murat bježi.

Nehir je sa Batuom kući dok im nena spava. Poštar koji im donosi paket traži od Nehir da preuzme paket pošto nena spava. U paketu je lutkica u koju je zaboden nož te se Nehir onesvijesti kada to vidi prisjećajući se prošlosti. Batu budi odmah nenu.Ko je poslao paket? Da li je Damla sa svojim amidzom poslala paket?