Ime mi ti daj 3 epizoda

Zehra se upoznaje sa Omerovom porodicom ali Alev ne moze izbjeći da ne pokaze svoju ljutnju i neraspolozenost nakon sto je Omer predstavio Zehru kao svoju djevojku. Alev tako mrsko se rukuje sa Zehrom. Alev koja je jako zaljubljena u Omera, odmah odlazi u sobu govoreci sebi da nije moguce tako nesto.

Alev kaze tetki da je zaljubljena u Omera. Ajse ima djevojcicu Asije koju Zehra upozna. Nakon sto Alev kaze da nece dozvoliti Omeru da bude sa Zehrom, tetka udara samar Alev i kaze joj da je uvijek Omer gledao kao sestru. Malena Ajše jako zavoli Zehru. Cak stavise zeli da se ona i Omer vjencaju.

Omer kada je sjeo i shvatio sta radi i kako iz dana u dan raste laz koju je izrekao, odlucuje se da kaze sestri istinu. Taman kada Omer krene da kaze Ajse istinu, dolazi Zehra da vrati mu stvari koje joj je poslao i ona mu nakon sto ih vrati kaze da zeli samo svoju ogrlicu te da moze pitati Nihata da li je ogrlica zaista njena.

Tada Ajse dolazi i slusa njihov razgovor. Zehra kaze da nije tu zbog para i da ona nije takva djevojka te da ga ne zeli vise vidjeti. Ajse pada u nesvijest.