Igra sudbine 15 epizoda

Ada upoznaje Turguta vlasnika kompanije. Tugrut govori Adi da će se on za sve pobrinuti. Ruzgar pita Adu ko je zove a na telefonu pise “Turgut ljubav”. Ada odgovara Rruzgaru da se njega ne tiče ko je zove. Bora ne odustaje vec odlazi da vidi ko je taj Turgut. Turgut kaze Adi da ne zeli da bude nesretna.

Nergis i Bora se sastaju sa Turgutom. Za to saznaje i Ada. Divim se Borinom odbijanju da odustane, ali bit će jako razočaran kada sazna istinu. Advokat Turgut će se pozabaviti Adinim razvodom. Bora, koji pokušava da pronađe Adinu prvu ljubav, vidjevši Turguta sa Adom, pomislit će da je on njena prva ljubav.

On će se sresti sa Nergizom i Aslanom i reći će da je Turgut Adina prva ljubav. Bit će nereda kada Ada dođe u restoran gdje će se sastati Tugče i Ruzgar. Bora, uprkos svim preprekama, odlučuje da ponudi Adi da se uda za njega.

Prije toga, Tugče, kucajući na Adina vrata, priznaje joj da zna tajnu koja ih povezuje sa porodicom Ruzgara. Ada, skrhana viješću da Tugče sve zna, neće razumjeti šta da radi kada vidi Boru i njegovu porodicu sa cvijećem u rukama.