I bogati plaču

I bogati plaču 38 epizoda

Bolničar kaže Luisu Albertu, Mariani, Danieli, Leónu, Tamari i Santiagu da je g. Alberto preminuo zbog zastoja srca. Soraya uplakano kaže da je sada ostala sama. Luis Alberto prizna da se nakon mnogo godina konačno slaže s ocem.

Neki čovjek inzistira da treba napraviti autopsiju g. Alberta, a León kaže da je bio srčani bolesnik i da je bila spremna da bi mogao umrijeti. Elena kaže Luisu Albertu da moraju vidjeti što je s oporukom jer mnogi ih oblijeću kao strvinari.

León je sam u mrtvačnici i gleda g. Alberta u lijesu. Kaže da će konačno moći uživati u svemu. León je u autu pred kućom Salvatierra i obavještava novinare o smrti g. Alberta. Luis Alberto predbaci Santiagu jer je htio igrati tenis s g. Albertom, a znao je da ima srčane probleme.

León kaže Sorayi da se moraju zbližiti s Danielom i Urielom kako bi se mogli boriti protiv Luisa Alberta i Elene. Dr. Murillo i otac Guilermo slažu se da je nešto čudno u Albertovoj smrti. Elena predloži sinu da otkupi Danieline dionice i izgura je iz koncerna. Bilježnik čita oporuku.