Gorka zemlja 248 epizoda

Müjgan će biti uništena dosjeom koji je dala Züleyha i naći će se u naručju Fikreta. Dok misli onim što je čela je li njegna tetka zaista ubila Hünkar, cijela Čukurova će progoniti Behice sa svih strana! Züleyha obavještava Fekelija o situaciji jer misli da će se Demir ponašati impulsivno.

Međutim, Šermin, koja vidi šta se događa u klubu, trčat će i otići do Demira! Fekeli i Demir, koji su godinama međusobno neprijatelji, ponovo će slijediti isti cilj za Hünkara! Oboje su krenuli pronaći Behice i priznati da je ubica, ali odabrat će različite puteve.

Informacija koja će okupiti Fekelija i Demira, koji sarađuju kako bi se osvetili Hünkaru i nastavili svoje odnose u miru nakon izgubljenog sutra, biće Fikretovo priznanje. Fikret će Fekeliju priznati da je dijete Adnana Jamana, a Demir njegov brat! A ovo priznanje je navještaj da vjetar mira neće dugo potrajati u Čukurovoj!

Iako Züleyha i Demir rade mnoga uspješna djela i za svoje porodice i za kompaniju i stoje zajedno ispred društva, veza između Ümita i Demira će se nastaviti. Sevda više neće biti ravnodušna prema ovoj situaciji i ustat će protiv Ümit-a. Međutim, pred vratima su neočekivani događaji!