Drugo ime ljubavi

Drugo ime ljubavi 58 epizoda

Lola spasi Nadu od bijesnog Igora i traži od nje da odmah napusti Knežev dol. Nada joj uzvraća zahtjevom neka umjesto nje ode Igor. Prekida ih Julija koja želi pričati s Nadom. Julija pokušava ispipati Nadine namjere i sve više shvaća da bi Nada mogla postati prijetnja. Upozorava Karla na nju. Njuškajući po kući, Nada pronalazi prsten koji je Luka kupio za Tamaru i stavlja ga na vidljivo mjesto.
Luka i Saša zabrinuti su jer ne znaju gdje je Maja. Luka traži od Gorana da mu pomogne osvetiti se Anti. Goran shvaća da što Luka zapravo želi – ubiti Gorana. Maja odlazi potražiti utjehu od oca koji ne shvaća što se dogodilo. Po povratku kući, Maja shvaća da si je laganjem o silovanju iskopala rupu i da više nema povratka.
Jelena je u kaosu pripreme za spoj s Brunom. Lola dolazi po Roka, no on je u međuvremenu dobio virozu i mora ostati kod kuće s Jelenom. Lola je razočarana što neće provesti vrijeme s Rokom, no nema izbora. Bruno zatiče Jelenu u kaosu, no vrlo brzo počnu uživati u spoju. Skoro se poljube, no prekida ih Roko. Jeleni je ipak drago što je Bruno došao.
Milan nagovara Antu da izvuče novac od Krpana na račun toga što su ga pretukli. Irena pokušava saznati više o događaju. Sreće Igora u gostioni i upozorava ga da pripazi na brata. Igor je u panici zbog mogućeg dolaska policije. Na Lolin užas, u kuću dolazi policija.
Karmela dolazi kući s posla i zatiče Ivana koji je pozvao prijatelja na večeru. Karmela se ljuti na Ivana koji je ignorira i ona mu se osvećuje na svoj način.

Slične objave

Back to top button
Translate this website »
error: Zabranjeno kopiranje !!

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.