Dijete

Dijete epizoda 9

Dok je Hasan pušten na slobodu jer nije bilo dokaza o Javuzovom ubistvu, Ali Kemal i Murat postali su zbunjeni kada su tijelo zakopali. Ako nema tela, nema zločina. Kad je Asiye preuzela svu krivicu i otišla spasiti Hasana, bilo je prekasno … Hasanovo oko zamračilo je i ogorčeno na Asiye. Asiye, koja je oduvek odgađala 35 godina da joj bude majka, sada će se moći sustići da svoja dva sina oslobodi od Hasanove ljutnje?

Svoju braću Hasana su nepravedno optužili i sad će testirati dva brata jedni s drugima. Ali Kemal, koji je saznao da je Murat pravi krivac, napravio je izbor između istinitog i svog brata, dok je Akça saznao od Emine da je Hasan nevin. Jedini zločin muškarca kojeg voli je pokušati da svom bratu postane novog brata. Akça trči k Hasanu s mukom zbog svoje nepravde.

Nakon toga mjesto Akçe je pored Hasana. Ali, neće biti lahko uvjeriti Hasana čije je srce slomljeno. Rezultat velike konfrontacije dvaju rezultata rezultira na način koji Akça ne može predvidjeti. Dok Akça i Hasan sjede za svadbenim stolom, Akça i dalje čuva veliku istinu od čovjeka kojeg voli.

Sada je u kutu i razmišlja o tome kako reći Hasanu Efeu … Şule poludi s prelaskom Buraka i Efe-ovog privremenog pritvora Aliju Kemalu. Ako je Sule izgubio sina, Ali Kemal će izgubiti i Efe. Sule, kojoj je oduzeto majčinstvo, konačno će krenuti putem koji će uticati na život svih…

Tagovi

Slične objave

Back to top button
error: Zabranjeno kopiranje !!
Close

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.