Dijete

Dijete epizoda 10

Ono što je Hasan čuo od Şule uništilo bi mu svijet. Efe je Hasanov sin. Njegov sin, za koga misli da je mrtav svih ovih godina, za to krivi sebe, pred njim je. Asiye i Ali Kemal dobijaju informacije od Hasana Zeynepa da je Hasan naučio sve. Asiye pokušava u strahu izbaciti Ali Kemal i Efe iz kuće, Ali Kemal je odlučan da ne ide nikamo. Između Hasana i porodice Karasu dolazi do velikog sukoba. Hasanov sin spriječen je da napravi korak naprijed sa oružjem u ruci. Hasan je raspušten oğlu Njegov sin, koji bi ga trebao nazvati ocem, poznaje Hasanovog ujaka. Akça, koju najviše voli, također je uključena u ovu laž koja mu je rečena. Putovi Hasana i Akçe razdvojeni su velikom raspravom, dok su Şule i Zeynep proterani iz ljetnikovaca.

Dok je Akça molio za oproštaj i nadao se meditaciji, za Hasana nije imao na pamet ništa drugo, osim sina. Asiye se predala majčinstvu i zajedno je povela oca i sina.

Saznaje da je Şule Efe, kojem je oduzet sin, poslan u inostranstvo. Ali Hasan nije sam u ovoj igri. Dok se dva oca međusobno žestoko svađaju kako bi ponovno ujedinili svoje sinove, Zeynepov se dug koji ne može platiti približavao korak po korak biču koji uključuje sve.

Tagovi

Slične objave

Back to top button
error: Zabranjeno kopiranje !!
Close

Otkriven je Ad Blocker

Molimo ugasite Ad Blocker zbog boljeg doživljaja na stranici.