Dar Mar

Dar Mar 168 epizoda

Ankica pokazuje lažno pismo Mileni, koja se povjeri Ninu, ne znajući da je on do grla upetljan u Željkov nestanak. Ilija je ozlijedio palac i u strahu je da i njega ne izgubi.

Viče na Milu što mu je zvao doktora, trebao je prijavit ozljedu i dobit još pola milijuna eura odštete. Brkljačama je umro tata, njegova tajlandska supruga mu je dala krive tablete. Iako je od Ante saznao da je kopile, Jure to ne želi priznati Peri. Dugi je u problemu.

Došla mu je ljubavnica Žana i želi ući u kuću u kojoj je Željko, zavezan na stolici. Dugi je odvlači, ali ona je uporna i počinje sumnjati da Dugi skriva neku drugu ljubavnicu. Konačno, Žana upada u kuću i ostaje zatečena kad umjesto ljubavnice ugleda otetog policajca.

Policajci su u istrazi tko je napisao Željkovo pismo, a Nino i Gabrijel su u panici da možda još netko zna za otmicu. Milena ne može vjerovati da se s njom netko poigrava, a Branko ne vjeruje da je Željko u stanju napisati toliko riječi.

Ankicu najprije otkrije Stipe i prizna da je on to napisao, ali policija ipak otkrije da je Ankica autor pisma. Mještani je blate, samo otac Gabrijel stane na njezinu stranu.