Dar Mar 164 epizoda

Nino se zbližava s Milenom, a istovremeno pokriva Gabrijela pred Dadom i uvjerava je da je Gabrijel svećenik. Dada ne vjeruje u to te mu pokušava provaliti u motor, ali je Gabrijel ulovi na djelu. Željko se domogao mobitela, zove Boženu ali umjesto nje, javi se Rafo.

Anđela ga uhvati i zaštiti pred Dugim. Ivanka zove Gabrijela da im blagoslovi kuću. Hvalisavi Ilija se otvara pred novim svećenikom, govori mu za policu osiguranja i nudi pare za crkvu, ne znajući da je to razlog Gabrijelovog ostanka u Dizmovu.

Milu svi ismijavaju nakon incidenta s „izgubljenim bebama“, odlučuje ih pratiti preko bebifona. Otkriva da Seka i Branko nešto mute. Beba organizira izlet za Stipu i Ankicu, želi im skrenuti misli sa Željka. Dalibor pomaže Jani i Peri u istrazi oko prstena i majke.

Otkrivaju da je Julijana imala misterioznog muškarca koji bi mogao biti Jurin otac. Božena i dalje negira poljubac s Jurom, ali nakon što čuje „njihovu pjesmu“ i njoj se vrati sjećanje. Nino prati Gabrijela, dolazi do kuće gdje drže zatočenog Željka.