Cukurova 98 epizoda

Vijesti na radiju zapalit će Čukurovu! Müjgan, koja je u Adanu došla uprkos pravom ocu i majci; vratila bi se u Istanbul uz odobrenje i podršku oca Fekelija. Ali nije moglo! Müjgan ostavlja Kerema Alija kojem se okreće i osjeća miris na vratima aerodroma i ne može se zasititi poljubaca, bez majke nakon oca!

Kerem Ali, koji se oprostio od majke u rukama Lütfiyea i Fekelija, a u posljednjem poljupcu uzeo šal oko vrata, ostao je siroče! Crne vijesti o oborenom avionu Adana-Istanbul čine da se grad osjeća žalosno. Sva Adana plače za Müjgan.

Fikret, koji nije mogao ići s njom da živi s njom, i Fekeli i Lütfiye, koji su je prigrlili kao svoju kćer, plaču! Fekeli još jednom stavlja sina u grob. Koliko god se Demir trudio, nije u stanju zaustaviti brod u kojem su bili Züleyha i njezina djeca.

Štoviše, vidi Gülten dok ga policija odvodi i još se više naljuti. Za Gülten će se završiti njezini ljetnikovi dani. Kad Demir preko Čadija pokušava doći do Züleyhe, nađe se u Londonu!Koliko god se Sevda trudila, ne može otkriti kamo Züleyha ide!

Ali, njihova će se tajna uskoro otkriti! Bilješka kamena bačenog s prozora vile uništava Sevdin svijet! S tim kamenom svi će se naći u potpuno drugačijem lancu događaja!Šokirana viješću o Müjganovoj smrti, Šermin će i dalje tražiti vezu između Ümita i Sevde.

Svojim istraživanjima u vili dolazi do svih dokaza. Ali događaji koji su uslijedili spriječit će je da neko vrijeme koristi svoje znanje! Njegova kći Betül došla je u Adanu s velikim iznenađenjem! Osim toga, oni imaju velike planove!

Vratit će se i Saniye, koja je već dugo izbivala od kuće! Sad će doći Gaffurovi dani upravitelja. Štoviše, Sanijeva ljutnja nije prošla! Njegova kazna još nije gotova! Međutim, ono što se dogodi na farmi utjecat će i na njihov život!