Cukurova 89 epizoda

Demira jako raduje što mu Züleyha zaista otvara srce nakon svih događaja. Nakon velikog rata i dvoje djece, Züleyha i Demir, čija su srca istovremeno kucala jedno za drugo, odlaze na odmor kako bi prvi put u životu postali pravi par.

Sreća koju Demir i Züleyha imaju i kod kuće i u poslovnom životu slama Ümit! Sevda je također shvatila situaciju i stigla do vrata Ümit-a. Sada će Ümit biti glavni junak priče o ženi koja je uništila dom! U priči koja je započela zavjeru, hoće li se Ümit moći odreći Demira sada?

Lütfiye, koja je donijela radost u vilu Fekeliju, impresionirana je Züleyhinom posjetom. Züleyha, koja vodi Adnana do Fekelija, traži od Fekelija pomoć da zaustavi rat. Fekeli je takođe svjestan radosti koju Lütfiye donosi i u ljetnikovac i u njihove živote.

Štoviše, njegovoj je porodici potreban neko da to održi na okupu. Mužgan ne želi biti s muškarcem koji još jednom traži osvetu. Pokušava razuvjeriti Fikreta, ali to ih dovodi do napetosti. Fikret je zaključio da ne želi izgubiti Mužgan. Željet će je uvjeriti da je njegova priča opravdana i ljubav.

Iako Lütfiye od samog početka čuva tajne koje zna, ona razgovara s Fikretom i pokušava ga razuvjeriti, ali svi napori su uzaludni. Fikret se sada osjeća poraženim i mora se osvetiti za ovo! Sevda vjeruje da Züleyhin i Demirov brak ne smiju biti na papiru i potiče oboje da ponovno otvore srce jedno drugome.

Pokušavajući riješiti problem Umit, Demir također pokušava unaprijediti stvari. Demir će se naći na neočekivanom mjestu gdje će biti vrlo iznenađen.