Cukurova 88 epizoda

Demir naređuje da se oduzmu plakati ovješeni po čitavoj Čukurovoj s rukom napisanim pismima Adnana Yamana. Fikret, koji iz daljine promatra bijes Demira, za sada je dobro raspoložen. Budući da su plakati uspjeli i cijela Adana sada govori o Adnanu Yaman ima još jednog sina.

Züleyha, koja je otpuštena, sjeća se šta se dogodilo one noći kad je s plakatima nestala u šumi! Ali ako to sada kaže Demiru, povećat će se njegov bijes! Odluči podijeliti svoju tajnu samo sa Sevdom. Čuvši incident, Fikret je sretan, ali sada je nakon što je krenuo u akciju da se osveti i bez da je ikome rekao, počinje provoditi svoj plan koji bi mogao rezultirati katastrofom.

Razgovarajući sa Ümit kako bi saznala detalje Fikretova ljubavnika u Njemačkoj, Müjgan je ponovo razočarana onim što je saznala. Međutim, takođe zna da je Ümit išla s Demirom. Ova informacija gura Ümit na govor koji će Demira ostaviti u teškoj situaciji pored Züleyhe!Gülten kaže Gaffuru za ljude koji mu presreće put.

Naravno, Gaffur kaže da stvari ne stoje tako, da će razgovarati i obračunati se s njima, ali činjenica da njih dvoje još nisu svjesni je da ih Sanije čuje! Čini se da je ovo kraj puta za Gaffura. Züleyha, baš kao i Hünkar, odlučuje se vratiti na posao bez slušanja bolesti ili bilo čega. Demir je vrlo zadovoljan svojim stavom.

Kaže joj da ima iznenađenje. Sanije distribuira rad tog dana u vrtu vile. Daje Gaffuru zadatak da sakuplja balegu. Iako Gaffur pokušava postići mir, Sanijina ljutnja ne prestaje. Züleyha i Demir takođe shvataju da se nešto događa. Fekeli je svjestan da je pred vratima rat između Demira i Fikreta.

Nakon incidenta s posterom, shvatio je da više ne može razgovarati s Fikretom. Stoga odlazi u Bursu da posjeti rođake Fikretove majke i odatle se vraća sa svojim starim prijateljem Lütfiyeom!Led između Züleyhe i Demira otopio se i ljubav je pokucala na vrata! Štaviše, Demir je vrlo zadovoljan Züleyhinom podrškom u poslovnom životu. Proslava njihovog prvog zajedničkog otkrića takođe se odvija na sjajan način.