Cukurova 84 epizoda

Kada taksista koji dođe na vrata Demiru i Zulejhi i kaže da je žena koju vidi kao ubicu Hünkara je Behice, Demir će otići u mali dvorac da ubije Behice!

Možda će prvi put nastupiti trenutak kada će Behice biti tako blizu da plati za svoje postupke prestravljena od straha! Međutim, Züleyha i zaposlenici spasit će Behice od Demira!

Shvativši da je sada teško živjeti u Adani, Behice prvo želi popraviti vezu s Müjganom, ali čak joj ni Müjgan više ne vjeruje. Kaže tetki da bi bilo u redu da što prije ode u Istanbul.

Behice će i dalje stiskati Gaffura, uprkos svemu što se događa i njegovom strahu od Demira. Budući da ionako nema 5 centi novca, jedini adut koji mu je ostao je taj što pokušava natjerati Gaffura da ode kući i radi svoj posao, prijeteći da će objaviti da je on ubica.

Ugledavši Müjgana i Fikreta kako se ljube, Fekeli neće biti zadovoljan. Fekelijevi strahovi tjeraju Fikreta da se brine i dovodi u pitanje njegove odluke, ali s druge strane, vatra je okružila dimnjak!

Dok se Mužgan bori između svoje ljubavi i straha da ne pogriješi, Fikret će pokušati uvjeriti sebe da ne bi trebao biti zaljubljen.

Sevda, koja priđe vratima da pokupi svoje stvari u kući u kojoj živi Ümit, iznenadit će se vidjevši Demirov automobil na vratima. Ali, doživjet će svoje pravo iznenađenje kad joj komšija kaže što je neko izašao s vrata na dan Hünkarove sahrane.

Sevda će se vratiti bez kucanja sa šokom onoga što je vidjela i čula. Unutra, Ümit i Demir slave zbog Demirovog poklona. Sada je situacija postala teška za obje strane.

Ümit se zaljubila u igri, a Demir se našao u novoj ljubavi dok je govorio da neću odustati od Züleyhe. Stvari će sada biti sve zbunjenije.

Dok cijeli grad govori da Demir pokušava ubiti Behice, Züleyha će nastaviti prikupljati dokaze. Kad istanbulski povjerenik dođe do spisa do kojih je došao Hünkar, Behiceu će se pojaviti kraj puta.

Züleyha će krenuti na Behice s dosjeom u ruci i objaviti svima u Adani da zna da je ona ubica. Iako se zauzela za tetku, Müjgan neće propustiti priliku da se suprotstavi Züleyhi i ponovo se sve iskomplikuje.